onsdag 6. februar 2008

SMAK v/ (tidligere tv-)kokk Ole Martin Alfsen: hva er smak, hvordan smaker vi og hvordan kan vi sette ord på sansene? Vi prøver oss på et "smakens grunnkurs" for å gi deltakerne et godt startsted for bevisst smakin av mat og drikke

GRUNNKURS BARISTA v/ nåværende Norgesmester i baristakunst. Hva er viktig for å lage god kaffe på en espressomaskin? Einar går gjennom viktige grunnprinsipper og standarder for utføring av baristayrket...

MEKKEKURS: En barista jobber med mye utstyr!! Vet du hvordan du skifter pakning, renser kvernen, skifter steamarm og hvordan vannet løper ut og inn av en espressomaskin? Vi åpner opp ulike typer av maskiner for å gi baristaen kunnskap om hvordan man utnytter maskinen maksimalt, samt for å ha en trygghet ved teknisk svikt.

KØPPING: Hva er køpping, hvorfor køpper man og hvordan gjør man det riktig? Tidligere verdensmester Tim Wendelboe lærer deg!

VIN/BRENNEVIN: Vinen har sitt eget beskrivende språk. Hva kan vi i kaffebransjen lære av VINbransjen? Skal vi bruke nye ord, eller kan vi bruke noen av de samme begreper? Hva leter man etter når man smaker og hvordan smaker man best på vin for å lære den å kjenne? Edward Falchenberg underviser-

INFORMASJON OM PRIS FOR KURS OG PÅMELDING KOMMER SNART!

Ingen kommentarer: